's-Heerenberg, Molenpoortstaete

Montferland - s-Heerenberg
Actueel aanbod

€ 399.000,- tot € 399.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
149 - 149m2
Inhoud
560 - 560m3
Aantal kamers
4

Over dit project

’s-Heerenberg
Een karakteristiek stadje in de achterhoek in Gelderland met tal van voorzieningen en een rijk verenigingsleven. Dat is ’s-Heerenberg, het levendige centrum van de gemeente Montferland.

Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitnesscentrum met sauna en het gezellige sportcafé biedt ook het nieuwe Laco sportcentrum voor elk wat wils.
In ‘s-Heerenberg bevindt zich tevens kasteel Huis Bergh, waar de heren van den
Bergh zetelden. In het kasteel zijn tal van schilderijen van oude Italiaanse meesters te bezichtigen. Ook het oude stadscentrum met onder andere de stadsomwalling en de plantage, een parkbos juist ten westen van Huis Bergh, zijn kenmerkend voor ’s-Heerenberg.
Verder kent ‘s-Heerenberg een levendig uitgaansleven. Er zijn veel kroegen te
vinden en een enkele dansgelegenheid. Zeker met carnaval is het in ’s-Heerenberg een gezellige drukte. Ook zijn er enkele hotels, restaurants en eetgelegenheden te vinden.


Molenpoortstaete
In het centrum van ’s-Heerenberg heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling “Molenpoortstaete” ontwikkeld.
Molenpoortstaete is gelegen op de hoek van de Klinkerstraat en de Molenpoortstraat en bestaat uit diverse commerciële ruimten en 22 appartementen verdeeld over 3 bouwlagen. De appartementen variëren in oppervlakte van circa 80 tot 180 m2 en hebben allemaal een loggia, balkon of dakterras.In het complex is een lift aanwezig en hebben alle appartementen een extra berging in de kelder.
Op het achterterrein, dat via de Klinkerstraat te bereiken is, zijn parkeerplaatsen aanwezig. De hoofdingang van het gebouw bevindt zich aan de Klinkerstraat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
's-Heerenberg, Molenpoortstaete
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 399.000,- tot € 399.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Montferland.

Aanmelden