Gewoon in Stokkum

Montferland - Stokkum
Archief

€ 230.000,- tot € 280.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 117m2
Kaveloppervlak
116 - 253m2

Over dit project

EEN NIEUW THUIS, GEWOON IN STOKKUM

Waar ooit vrolijke kinderstemmen over het schoolplein van de Sint Suitbertusschool klonken, aan de rand van gemoedelijk Stokkum, verrijzen binnenkort twaalf moderne en duurzame koopwoningen op een vertrouwde plek.

Dit fraaie nieuwbouwproject hebben we ‘Gewoon in Stokkum’ genoemd. Want waarom zou u ver over de gemeentegrenzen zoeken naar een comfortabele levensloopbestendige woning of een lekker complete gezinswoning, als die gewoon in Stokkum te vinden zijn?

Gewoon in Stokkum biedt alles wat wonen in een groene, afwisselende en historische omgeving zo aantrekkelijk maakt. Hier vindt u nog die ouderwetse rust, ruimte en vrijheid, met alle eigentijdse voorzieningen en een gezellig verenigingsleven toch vlakbij.

Bent u op zoek naar een fijne woning die past bij uw woonwensen en levensfase? Op een vertrouwde plek, prachtig gelegen in de geweldige natuur van het Montferland? Zoek dan niet verder. U vindt het Gewoon in Stokkum.

Interesse?
Let op: De eerste opties voor Gewoon in Stokkum zijn toegewezen. Je wordt automatisch op een reservelijst geplaatst wanneer je je voor dit project inschrijft.
Inschrijven voor een woning kan alleen digitaal door middel van het inschrijfformulier onder het project op de website. Ga naar het project, klik op "ik wil een optie". Je logt eerst in op je persoonlijke account. Eenmaal ingelogd verschijnt het digitale inschrijfformulier voor je. We vragen een aantal gegevens zoals jouw contactgegevens en die van je eventuele partner, jouw voorkeur voor bouwnummer(s) en jouw financiële gegevens. Vul alles volledig in, alleen zo kunnen we jouw inschrijving meenemen in de loting.

Heb je nog vragen? Dan zitten wij uiteraard voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil jij goed voorbereid zijn en vooraf financieel advies inwinnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben alle expertises in huis en helpen je graag met het gehele koopproces!

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gewoon in Stokkum
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 230.000,- tot € 280.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Montferland.

Aanmelden