Kerkwijk - fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Montferland - Didam
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Kerkwijk is de nieuwe woonwijk in het zuiden van Didam. Wonen in Kerkwijk betekent leven in een groene en ruimtelijke omgeving. De ligging is zeer gunstig, met het gezellige centrum van Didam om de hoek. Liever ergens anders heen? Binnen 5 minuten zit je op de A18 richting Doetinchem en binnen 10 minuten zit je op de A12 richting Arnhem of Duitsland.

Voor het mooie project Kerkwijk komen er nog 2 fases. Fase 1 bestaat uit 23 woningen: 13 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Met fase 2 worden nog eens 30 woningen gerealiseerd, waarbij de nadruk zal liggen op twee-onder-een-kapwoningen vanwege de grote vraag naar dit woningtype. Dit zijn de laatste fases van nieuwbouwwijk Kerkwijk, dus je laatste kans om hier heerlijk te wonen!

Alle woningen van Kerkwijk zijn zeer duurzaam. Zo beschikken ze over een warmtepomp, zonnepanelen en hebben ze een EPC (Energieprestatie) norm van 0,0. Kortom: als je hier woont, ben je helemaal klaar voor de toekomst en heb je gegarandeerd een lage energienota!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kerkwijk - fase 1
Koopwoningen
23
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Montferland.

Aanmelden